Figurer

Havefigure fra Magisk Haven kan give din egen have eller terrasse et personligt præg og en bedre sammenhæng i omgivelserne.

Alt efter smag og behag kan du vælge en havefigur, der har et udtryk, som betyder noget lige præcis for dig.

Brug hvide betonfigurer i haveindretningen. Placer dem i haven eller på terrassen, eller indendørs. De kan også pryde din indkørsel eller trappeopgang og skabe dine omgivelser en hyggelig og god stemning. Den hvidfarvede beton giver en skarp kontrast til belægning, grus, græsset eller farverige blomster. I Den magiske have har vi en stor udstilling og et stort udvalg af figurer. Tag et kig på vores udvalgog find noget, som passer til dig.

Mange af vores figurer bliver også brugt som gaveideer, til fødselsdage, familieforøgelse og andre festligheder som jul eller bryllup. Figurerne er lavet i hvid patineret beton (af Aalborg hvid cement) - en patina giver dem dybde og et flot udtryk). Beton er resistent over for alle vejrforhold, og du har ingen vedligeholdelse af betonfiguren. Alle figurerne er frostsikre. Du kan være helt sikker på, at havefigurerne holder i rigtig mange år, grundet den specielle håndlavede støbning.

Ikke altid er alle modeller tilgængelige med det samme. Nogle gange skal du vente på, at ordren skal udfyldes så husk at bestille tidligere.

  DER ER INGEN FASTE ÅBNINGSTIDER.

Bare send en besked  (KONTAKT - på venstre side) 

eller SMS på nr. 31822094 (KUN SMS)  og så kan vi aftale nærmere